Vzpomínky
Snesl by si mi modré z nebe
Ale já nehledala tebe
Hledala jsem jeho
A taky sama sebe
A teď nemám ani jedno
Jen prázdnotu a žiletku u sebe
Růže od tebe mě píchají každý den
Každičkou sekundu mě bolí dech
Vždycky, když si na tebe vzpomenu
Tak vím, že už nikdy nezapomenu
Přečteno 72x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Urban, Psavec, jort1, IronDodo, mkinka
Komentáře (0)