Príchod rána

Príchod rána

Anotace: -

Príchod rána

Prišlo na lúčoch slnka.
Na cestu znie hymna vtákov.
Čas sa hrá, ako s vlnkou vlnka
stratený sme herci bez divákov.

Skáčeme do vôd času,
deň otvoril okenice modrých tieňov,
čas prisľúbil nám jednu trasu...
mnoho, mnoho cieľov.

Každá chvíľa je dar,
niet prázdneho miesta
nech do duše jar
nám vedie cesta.

Autor IronDodo, 22.07.2024
Přečteno 70x
Tipy 16
Poslední tipující: RadekČ, Kan, cappuccinogirl, Marťas9, jort1, Psavec, Anfádis, Jordliana, Kubíno, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí