oni jsou ti
kteří se bojí
své vlastní síly
svých vlastních snů
a já tu sám
připraven stojím
nebát se za ně
do konce dnů
strach je jen zvíře
ukryté ve tmě
nevíš jak velké
zuby má
stojím - li v díře
Bože můj, veď mě
když víra v sebe
selhává