Mazlíčci

Mazlíčci

Anotace: Báseň napsaná mé kamarádce, která má velké srdce a chodí do útulku venčit pejsky a při tom doma další má.

 

 

Hlavně štěňátka a koťátka

jsou naše nejmilejší zvířátka.

Jak pejsek štěká a kočka mňouká

dítě učí doma a pak i školka.

 

 

 Kdo takový dárek dostane

 je určitě moc rád dnes,

ale pejsek štěnětem nezůstane

vyroste z něj velký pes .

 

 

Avšak není to žádná hračka,

která se dá odložit

a i vaše kočka

se může pěkně rozmnožit.

 

 

Pak radosti i starosti přibudou

a někdo i ztratí zájem. 

Náhle se do útulku dostanou

a tam čekají den za dnem.

 

 

Snad se najde nový pán

a bude je mít navždy rád. 

Tak pokud máte lásky dost

 jděte si do útulku pro radost.

Autor Verunka1, 22.07.2024
Přečteno 39x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Psavec, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Domov... lásku, tu je třeba dát
A svého mazlíčka milovat...
Kdo vezme si zvířátko z útulku, ten dá mu druhou šanci tu lásku a domov znovu mít:-)*

22.07.2024 21:25:51 | cappuccinogirl

líbí

Milé

22.07.2024 15:11:04 | mkinka

líbí

Děkuji Ti Mkinko

22.07.2024 15:14:42 | Verunka1

líbí

Rádo se stalo

22.07.2024 15:15:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí