ztraceni v prázdnu myšlení
plouží se světem bezcenní
vždyť kde nic není, není nic
ani smrt nemůže nic říct
bez hlubin, pouze hladina
tak ztráta smyslu začíná
kdy v leskle hladkém povrchu
zamění koupel za sprchu
obsahem zcela netknutí
vždy bez rizika vzplanutí
poznáš je podle znamení
v očích lhostejnost ztracení
...ztracení v prázdnu nemyšlení, plouží se světem jak méněcenní...;-) a veselý to není...
23.07.2024 17:48:32 | Marten