Čekáš
Na nečekané
Před zastávkou
Lásky světa
Zapomenutých
Přání
Na zavolání
Přichází
Odpovědi
Tajných tužeb
Z křídel
Apoštolů
Čekáš
Na další noc
Plnou padajících
Hvězd
Co mění
Životy
Na hladině
Zítřka
Vidíš
Svítání
Brát tmě
Otěže
Čekáš
Ale taky
Už víš
Že odešla
Jsi dávno
Vpřed