Duše..
Anotace: Tuhle parodii a báseň jasem napsala včera kamarádoj v knajpě:)
Jsou lidé s duší
a lidé bez duše
Někteří možná tuší
a někteří netuše
Dávají v sázku
své úsměvy
děkuji za tu cházku
jsou poslem dobré nálady
Ať splní se ti všechna přání
beze zbytku
Dala bych Ti
ale nemám kytku..
Komentáře (1)
Komentujících (1)