Hodně dobré, pravdivé, silné, ST.
06.08.2024 18:21:22 | NigarKalfa
Hutný text vySTihujici palčivá témata jako šikana
Za srdce mne obrazně chytilo konstatování o dětství které
jako krásná idylicky laděná vzpomínka skončilo TENKRÁT.
Zasáhlo mě to, díky za Tvůj text
Ostatní je už projekce mysli každého jednotlivého čtenáře
Marty
102 kg
24.07.2024 13:20:17 | kudlankaW