Neskrývejj se, černý motýl tmy tě sní

Neskrývejj se, černý motýl tmy tě sní

Anotace: ...

Čas vyřadil z provozu můj imunitní systém
Stará se o to
Abych tady co nejdřív nebyl

Ale něco ti řeknu
Můžu být stokrát mrtvej
A stejně nikdy nepřestanu myslet na tvoje kozy
Protože ty jsou to jediné
Co mě ještě tak nějak trošku baví
Možná

Jo možná že každé dnes je lepší až zítra
Kdo ví
Padá mi nebe na hlavu
A nohy
Mám zalité v betonu
Říkala jsi že jsi už všechno řekla
A já promarnil svoje mládí

Když stín dřívějších let konečně odešel
Objevily se zanedlouho další

A my
Všichni co jsme mrhali talentem
Teď hledáme jen možnosti
Jak to tady všechno přežít

Nechci umírat
Dávat si plané naděje

Ale jedno ti řeknu
Až najdeš rukavice
Vzpomeneš si že jsi byla černá
Ale já byl tma

Tma kterou ani světlo tmy nezbaví
Autor CoT, 23.07.2024
Přečteno 77x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Jan Kacíř, Anfádis, Marten, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Černý motýl tmy je hezký obraz :)

06.08.2024 14:04:53 | tall&curly

líbí

Černý motýl tmy byl taky pěkný ukaz :)

06.08.2024 14:05:18 | CoT

líbí

Souhlasím.

06.08.2024 14:06:07 | tall&curly

líbí

Že jseš zajímavej, vim už dlouho...
Ve tmě tmoucí škrtám sirkou, CoTe R:-)

23.07.2024 18:17:07 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí