Anotace: feeling new vision
wow...je to doopravdy dobré...bavilo mě to;)
jinak děkuju za koment...mělo to být tak nějak jarně pocitové, momentálně se tak nějak cítím:)
a jinak tě vítám na literu...sice pro můj vkus bys nemusel být animovaný, ale živý...nu ale každý má jiný požadavky od života:P...;)
tak hlavně ať se ti tu líbí;)
08.04.2007 14:58:00 | Lizzzie