Anotace: Šlo o velice intenzivní zážitek, a jo, třeba jsem cvok, ale stává se to....
Ulehl a stal se stromem
Kořeny z těla zvolna raší
Ztrápený křík mysli běží tmou
najednou ticho, z stromy propojení
Pomalá mysl líně pluje
Jak míza vůní má
Pak něco to vysvětluje
Větev stomu "uschla"
Odvrhni ji, ať jiná napučí
ať strom zase může kvést
Jen bolest a trápení šíří
S ní bebude strom kvést.