Ostrov
Otěže a trpké svahy
Les a koňské žití
Stačilo by lidem pouze trochu snahy
Kolovrátek na pomezí
Trnitých cest přibude kolem hor
Na velkém ostrově vychází ze svých nor
Penězi láká stoupence
Patka dobře učísnutá, zdá se
Dav čeká, zda zvítězí
Čas ukáže, kdo poslední smáti se.
Přečteno 49x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Pettie, Psavec, Sonador, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)