toulám se často, to mě baví
po vnitřní straně svojí hlavy
a jako pilot nad pralesem
i já dost často nevím, kde jsem
tady je radost, tamhle pýcha
tam dole cosi těžce dýchá
a v mlze snů záblesky bdění
sotva brát, kde dávno nic není
v jiskřivém větru směr se ztrácí
cosi tu křičí, že by ptáci?
možná, že v mracích skryti letí
a křídly bijí od početí
aby se vířil vzduch a pára
na pozadí jen matná čára
po návratu do vlastních bot
hned objednávám další slot