Jen se ráno probudím
cviky tělo povzbudím
nejdřív začnu pomalu
pak se opřu do svalů.
První,druhý , třetí dřep
cítím jak zvyšuji tep.
Vezmu činku do levačky
a druhou zas do pravačky.
Nejdřív cvičím s lehčím závažím
po týdnu si pěkně naložím.
Nezapomenu ani na zahřívačky
naše známé sklapovačky.
A teď myslím už toho bylo dost
Vždyť já cvičím jenom pro radost.
Děkuji za komentář a za radu.PVS je dobrá sestava cviků.Dlouho fakt dlouhou dobu už jsem necvičila.Díky za připomenutí,dík
25.07.2024 16:43:33 | Verunka1
...pěkná básnická rozcvička, chválím...;-) ale nevím, dost chlapská, posilovačka...ráno to chce víc na protažení...třeba PVS pozdrav vycházejícímu slunci...
24.07.2024 17:26:46 | Marten
Starosti za hlavu
hodím, když zaplavu
si v bazénu...
Sem tam cvičme v rytme
to mě taky chytne,
zas pro změnu:-)
Příjemný dílečko, Verunko:-)*
24.07.2024 16:37:35 | cappuccinogirl