Pán vzduchoprázdna....
Mám masku blázna
a kostým kejklíře.
Jsem pán vzduchoprázdna
věčně bez halíře.
Majitel sklíček
z rozbitých zrcátek
plus rolničku, míček
a dalších pár fidlátek.
____________________
Sběratel blejskátek
a bublinek z mýdla.
Z ptačích per, na drátek
si lepím svá křídla.
V kostýmu šprýmaře
a v odraných sandálech
si hraju na císaře
ve smradlavých kanálech.
____________________
Na starém provázku
nosím pár zvonečků.
Jsem pánem všech maňásků
v barevném oblečku.
Milovník hejblátek
a ztracených věciček
různých cingrlátek
i stroječků na klíček....
___
Přečteno 40x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, cappuccinogirl, mkinka, Anfádis, Ano
Komentáře (2)
Komentujících (2)