nebe jak ruce mladé dívky
rozřezané až hrůza
to křídly sekla do podšívky
a z mraků spadla múza
spadala dolů, do temnoty
do hlav nezralých hochů
jako když do strun padnou noty
ať užijí si trochu
jako když do srdce ti tíseň
vyťuká krví S.O.S
a tichým hlasem starou píseň
o krvi zpívá černý pes
v té chvíli lepší držet zpátky
všechna ta ostří broušená
jak chceš dál věřit na pohádky
když odřená máš kolena
velmi povedené, myslím, že oslovuješ širší publikum,
holky s tím začínají brzo, proto..., chtělo by to
něco na závěr, že žádný za to nestojí...
25.07.2024 15:59:18 | nerez