NAHÁČI VE VLTAVĚ

NAHÁČI VE VLTAVĚ

Anotace: Na ostro

Koule sem , koule tam
Nahej jsem jak orangután
Bílá, černá, hnědá
Na sluníčku těla
Bez studu se sluní
Bába s dědkem čumí
Co je to dnes za nápady
Do Vltavy skákat nahý
To musí být odvaha
Svléknout se do naha
Jak je pan bůh stvořil
Dnešní mýty zbořil
Příště dáme s Radkem
Ten s nejbělejším zadkem.
Autor BArBArKO, 25.07.2024
Přečteno 39x
Tipy 3
Poslední tipující: jort1, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí