Co to je, když se řekne krása?
Je to všechno u čeho srdce jásá.
Je všude kolem i v nás
ano i teď ve vás.
Je v každém úsměvu
v milém gestu i ve zpěvu.
Krásná je naše země, vlast
místo našich předků i nás.
Najdeme ji v krajině
krásu ukrývá i jeskyně.
V řece ,potoce u jezera
krásně je ve dne i za šera.
Krása je všude kolem i v nás
ano i teď ve vás.
...jo, svět je krásnej...;-)...jen lidi se chovaj často dost škaredě...
26.07.2024 17:18:47 | Marten
Krása, kterou vidíš,
krása, co je skrytá,
jedna hladí oko,
ta druhá vnitřní, však - neméně důležitá!
Neodolala jsem, sluníčko milé, naskočila jsem na tvý řádky, malounko:-)*
25.07.2024 16:41:55 | cappuccinogirl
Hezky si to napsala.O tom měla být další sloka,kterou jsem nenapsala a Ty jsi hezky zareagovala Cappuccínko... děkuji Ti:)
26.07.2024 15:35:09 | Verunka1