Není skoro nic horšího než
než když si nerozumíte
- v umění
To se pak před tvýma očima najednou
najednou rozmazává její tvář
- neumělecky
...v umění čeho?...;-)rozumět si je umění...
26.07.2024 17:14:22 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?