prý nikdy nelžete… ale tu pak
pravdu umí říkat každý hlupák!
k dobrému lhaní potřebný je
důvtip, odvaha, fantazie…
...možná že k dobrému lhaní je zapotřebí jen skvělá paměť...ale ta často klame...tak kdo je kdo...? ...a kdo svědomí má čiré?
27.07.2024 00:32:02 | gaspacho
já nelžu až od zítřka:
Hledač Zdeněk - Od zítřka nelžu | KNIŽNÍ E-SHOP (stahuj-knihy.cz)
28.07.2024 11:16:01 | ZH
Že je na světě člověk, co má už cosi "odžito" a přitom nikdy nezalhal...je podle mýho samo o sobě...lež jak věž:-)))
Dobré lhaní? Takovej nějakej syndrom Barona Prášila??? Zatra, dobře, že ho nemám...radši zůstanu hloupá:)))
25.07.2024 20:55:50 | cappuccinogirl