KINO SVĚTOZOR
Noc je černá jako kafe
a na kostele zvoní zvon.
Před zavřeným biografem
tiše hraju na trombon.
Posluchačem je mi Luna
a toulaví psi z okolí.
Ve futrálu stokoruna
plus dva lístky z tomboly.
Všude kolem ani noha
i u kostela svatí spí.
Jen ten měsíc a obloha
pouze ti dva o mě ví.
Osvětlený od neonu.
Víta vás KINO SVĚTOZOR.
Jemně foukám do trombonu
a hledím někam nad obzor.
Noc je černá jako kafe
a mě líbá tisíc múz.
Netrápím se vůbec časem
měsíci teď hraju blues.
Přečteno 75x
Tipy 22
Poslední tipující: IronDodo, MatyhoZmaty, Marťas9, gaspacho, RadekČ, Marten, Anfádis, Emani, Ano, Jordliana, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)