Tu som rástol,
od malička žijem
pri otcovi, mame bol
dnes to dobre viem.
Cez deň skvie sa blankyt neba,
v noci ligotanie hviezd
tu mám všetko, čo mi treba
krajšieho sveta kút niet.
Zelené lúky, hory
potôčiky ihravé,
všetko sa mi prihovorí
všetko je tak pútavé.
Lúče slnka i mne
ráno vrelý bozk dajú
večer zas jemne
„dobrú noc“ volajú.