Otevřete brány času doširoka,
propusťte veškerý čas,
ať teče nahoru, či do hluboka;
slyšíte, je slyšet můj hlas ?
Ztratili lidé své brány času,
hledají leckde, ale kde vzít ?
Mnozí se modlí za svou spásu:
žízní; však, kdo dá jim pít ?
Dál slunce se střídá s Měsícem,
jednou je noc, pak den je tu zas.
Jdem za svým přáním - snem,
jak máme dlouhý, nevíme, čas.