1%

1%

Otroci dopaminu,
nenese vinu nikdo z nás,
slunce jas bledne,
den trvá stále méně minut.

Barvy se ztrácí,
září jen modrá,
s drogami v rukách
se nikdo z nás nechce probrat.

Drát, kterým procenta proudí
jak pupeční šňůrou,
neslyším nic,
v uších mi hraje hudba,

Anebo koukám, jak jiní žijí,
když já tu strnul, už nevím kdy.
Už neznám radost a neznám pláč,
ztratil jsem všechny pocity.
Autor K8OS, 26.07.2024
Přečteno 47x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, Lesní žínka, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí