Perla

Perla

Vo večernici svitá perla,
niť sa ťahá v tichom lese,
rosa padá, krása verná,
v jemnej noci duša plesá.

 

Tajomný svit lesa zhora,
život sa ta jemne vinie,
hmla stúpa - krása sveta,
v tichu noci svetlo hynie.

Autor Pettie, 26.07.2024
Přečteno 44x
Tipy 13
Poslední tipující: Verunka1, IronDodo, Marťas9, Ondra, cappuccinogirl, Jordliana, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí