Vzduch ke vzduchu, země k zemi,
voda k vodě, oheň k ohni.
Čtyři elementy základní,
mezi nimi žádný náhradní.
Pátým prý má být láska,
u všech lidí velká sázka,
vsadit si na čísla správná,
mystéria starodávná.
Pět elementů tvoří život,
hodiny osudu, zní jen tikot.
Každému se čas odečítá,
vrchní tvůrce vše propočítá.
Vzduch k vodě, oheň k zemi,
pátá láska mezi všemi.
Vrchní tvůrce spolu s námi
osudovými žije hrami.
Pět elementů a my loutky
vyprázdníme jeho soudky.
Prý v nich tvůrce schoval snad
života všech chutí vnad.
Vše já ráda ochutnám,
neznámé i to, co znám.
Že si dám, co život skýtá,
však ať mi tvůrce nevyčítá.
Zavdej si, sestřičko...
a pořádně, ne jen maličko...
okus krás světa, kouzlo lásky
a nepřemýšlej příliš nad výprasky
když nepříznivej je sázkovej kurz
ty zas a znova ve výhru věřit zkus.-)**
26.07.2024 20:54:35 | cappuccinogirl
V některých směrech jsem nenapravitelná...a víra a naděje k nim patří... :-*
27.07.2024 14:45:52 | Jupiterka