Hibernal nebo Malbec?
Strach nebo úzkost?
Ledňáček nebo volavka?
Pruská modř nebo Kadmium červená?
Pruhy nebo tečky?
Tapír nebo chobotnice?
Somnabulismus nebo ADHD?
Upřímnost nebo takt?
Akcie nebo zlato?
Lucerna nebo IMAX?
Noční košile nebo pyžámko?
Panna nebo orel?
Zůstaneš?
Navždycky….?
Zeptej se mě, na cokoli
Ještě čekám
Uhladím krajku noci
Zvednu oči ke hvězdám
A ucítím na dlani...
nutkání...?
Dokořán otevřít
Vystřelit světlici
Rozrušit hladinu,
Rozladit klavíry
Tančit...a nemyslet...
...najít se na břehu...
malbec a ledňáček ... ostatní nejsou volba
zůstanu do konce společných snů
a písmena před otazníky
jen ukazují
jak moc je třeba
líbat místa
kde noc přechází
v holou kůži
27.07.2024 01:18:57 | zase já
líbat odborníky
chtít víc
vzývat část,
která ti sdělí
tu jasnou věc,
že džungle a přítomnost
jedno jsou,
ale ty jsi ten
kdo k nim má klíč
22.09.2024 02:25:17 | gaspacho
WOW...ST*
27.07.2024 00:18:31 | cappuccinogirl
..modrý srdce, červený srdce, žlutý srdce..není to sparta...je to poděkování...
27.07.2024 00:50:02 | gaspacho