Třicátý šestý dopis lásce
Už je to dávno,
co stopla Tě spisovatelka
a Ty jsi jí na chvilku
předal žezlo
v taktu snů.
To mezi rty
voňavé slovo rozkoše
i protékání potoků.
Psala, protože se o tebe bála,
že Tě ztratí.
Slyšíš s ní na zahradě ti ptáci?
Vezmeš jí za ruku
a budeš si hrát na milenci,
co kráčí.
Dny,
minuty,
vteřiny,
měsíce
i
paleta bez barev,
protože není
den rozkoše
bez druhé strany.
Občas je den tuhý,
když člověk miluje jediný.
Líbám na minulé strany.
Můj drahý.
Přečteno 121x
Tipy 37
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, IronDodo, piťura, Emani, Kan, Ž.l.u.ť.á.k., Sonador, zase já, mravenec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)