Život běží
sakra rychle, honem
Ráno svěží,
večer s Parkinsonem
Včera z jeslí,
všechno měl na háku
Dnes už skleslý
v křesle, v duchoďáku...
Snídával naději
s rosou
Čeká ho jistota
s kosou
Smutné a pravdivé, taková realita všedních dní. Tyhle myšlenky mě prohání spíš na podzim, když na nás hodí deku a sluníčko není moc vidět. :-D
27.07.2024 14:08:35 | Kubíno
Taky jsem míval na podzim, ale čím jsem starší, tím to chodí dřív. Zejména, když nemůžu v noci spát:))
27.07.2024 15:22:45 | R.K.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?