Královna krásy

Královna krásy

Anotace: No

Trošku se potácela zbytečnou letní noci
A já jsem stál opodál
Očarován její zbytečnou chůzí
Roky se na ni jen díval a
Po nocích o její bledé kůži
Sníval

A teď jsem se dotkl těch hvězd
Ona je jenom vysněná

Neuvěřitelně umělá a nedokonalá
Líbivá a ohromně neskutečná

Postával jsem u jejího okna
A vnímal vůní vlahých večerů
Byl jsem každodenním stínem
Který už dávno nevnímala
Nic z toho nedává smysl
Přestože jsem porotce
Soudce
I kat
Ale ona je královna zbytečné krásy







Jenom krok nebo snad dva a už budeš u ní
A pak si dej pozor na její neodolatelnou vůni
A až zapadne slunce vyjdi si s ní tam
Kde se přes den lidé normálně sluní
Dej jí napít ze všech lesních tůní
Udělej to
P r o   n i



Zapomněla že existuješ i jinde než v předsudcích druhých
Protože je zbytečná
A zbytečně se směje
Zbytečně se zlobí
Je zbytečně tlustá na správných místech
Ale neumí vůbec chodit
Neumí v tom chodit

Je královnou krásy
Kterou zatím nikdo neobjevil
Je to nejlepší
Co můžeš s klidným srdcem
Přenechat těm dalším
Co sní o dokonalé
Umělé
Vymyšlené
Bledé
Královně
S p á s y

Autor CoT, 27.07.2024
Přečteno 79x
Tipy 14
Poslední tipující: Veru, Fractura cordis aperta, Pettie, jort1, IronDodo, Marten, cappuccinogirl, Exnerka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Umis delat nadherna vyznani.

09.08.2024 19:32:37 | Veru

líbí

..tys to všem princeznám nandal...;-)zbytečným...umělým...

27.07.2024 23:10:37 | Marten

líbí

Napadá mě jediný slovo, vim přesně proč...i proč mě napadlo, i...proč ho nevyslovim:-)

Každopádně fajn dílo, o tom žádná:-)

27.07.2024 22:36:21 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí