Tanec s minulostí
Tančíme do rytmu deště,
vlasy nám padají do očí;
některé mraky nás míjejí spěšně
a jiné se nad námi plahočí.
Dvě stvoření, dvě bytosti;
spolu, ač každá v jiné době.
Jedna patří minulosti
a druhá patří tobě.
Tančím do rytmu deště,
vlasy mi padají do očí;
Náš tanec nezačal ještě,
náš tanec už nikdy neskončí.