Břehy

Břehy

Anotace: Harmonika 2024

Na street hřišti
u kempu byl turnaj
a já koukala,
co balón i s upraveným vozíkem
skvěle dokáže.
Ta krásná radost i ovace.

Spoustu stánků i hudba.
Celkem povedené
a ráda jsem koukla.
Vstupné jen stovka.
To se dalo.
Za všechno to stálo.

Vzpomínám,
že vozíčkáři tu hrají i ping pong.
Obec se snaží
a tak to tu lidé mají rádi.

Švagrová byla i na divadlu pro nejmladší
s Davídkem i Zuzankou.

Východ Čech zaplním úctou.
Přijeďte a dýchejte
atmosféru krásnou.
Autor mkinka, 28.07.2024
Přečteno 69x
Tipy 21
Poslední tipující: Misha, Pettie, Jan Kacíř, jort1, IronDodo, Ondra, Marťas9, Niška, zase já, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc děkuji za příjemné čtení i milé pozvání...

28.07.2024 16:52:05 | cappuccinogirl

líbí

Rádo se stalo, břehy jsou odpočinková destinace pro okolí Přelouče a Pardubic.

28.07.2024 17:01:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí