V noci,
oči podliate krvou
ani na sekundu
nezažmúrime,
láska na displeji bliká,
pocit nahradený
správou v chate,
kúzlo virtuálneho dotyku,
jemná vôňa tvojich diaľok.
Vír v mysli,
zvuk bitov,
chlad obrazovky,
svet na okraji,
noc sa vlečie, chýba spánok,
fragmenty nás sa vo vesmíre
veľmi rýchlo stratia.
Online sny
kúpené vo výpredaji,
kde je kúzlo?
Láska v jednotkách
a nulách,
kométa mizne
za horizontom,
čas je relatívny,
noc nás obklopí
a v jej tichu
je sila.