Sedím vedle Tebe a poslouchám
dívám se po očku na Tebe a trému mám
co asi přinese nám čas , budoucnost ?
další krásné chvíle.... spoustu slov
odchází víla fantazie
do říše snů poezie
Tohle je ten tip báseňky, co úsměv probudí, i kdyby už spal:-)*
Moc hezké.
28.07.2024 23:05:14 | cappuccinogirl