Paneláková cesta

Paneláková cesta

Napiš mi báseň
ať se chvěje dáseň.
Napiš mi básničku
pro milou chviličku.

Jednou jsem se koupal ve vaně
a zatáh za šňůrku socialistického zářiče
co vykouzlí v koupelně teplo.

Asi za tři hodiny jsem se probudil
a skoro měl mezi prstama na nohou blány.
Ale když jsem se probudil víc,
zjistil jsem, že navršku jsem spálený
a zespoda zmrzlý.

Co na to říct?

On the road.
Autor Niška, 28.07.2024
Přečteno 40x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, Verunka1, IronDodo, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí