Krásný den

Krásný den

Anotace: Sobotní jiskřička před akcí...

Krásný den

Slunce svítí
žádný mráček
dnes nás čeká
malý dráček.

Letní večer
super hudba
malé rozptýlení
žádná nuda.

Žádný déšť
žádna bouřka,
i na játra
malá zkouška.

Duše získá
pohlazení,
nad dobrou hudbu
přece není.

 

Autor Marťas9, 29.07.2024
Přečteno 41x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Kan, Tvbm, martinaV, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí