Krásně zneužitý

Krásně zneužitý

Včera jsi mě krásně zneužila,
když jsi mi - za vůně prázdné ulice -
do hrudi něžně zašeptala
melodii nově rašící lásky.

Včera jsi se mě krásně dotýkala,
když jsi překročila mé hranice,
do duše jsi mi zlatě zazpívala
melodii kvetoucí lásky.

A dnes v mé mysli jsi zůstala,
tak pozval bych tě do ložnice,
kde bych líbal naši (teď již známou)
melodii rozkvetlé lásky.
Autor CyberDragon, 29.07.2024
Přečteno 63x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, IronDodo, Ano, cappuccinogirl, Jordliana, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí