říct z každé věty dvě tři slova
zkusit se znovu zamilovat
vždyť čerstvé květy starých vášní
v zrcadle dnů jsou náhle zvláštní
vzít z každé noci dvě tři snění
a zkusit, jak ti život změní
když zavřeš oči brzy k ránu
ať svět se točí podle plánů
chtít z každé písně dvě tři noty
zpívat si cestou do samoty
aby až ztichnou hlasy v tobě
nebylo ticho jako v hrobě
...dvě tři tichá povzdechnutí
postrčí dva k obejmutí...
Dotkla se, díky
Krásný večer, Zase Ty :)
30.07.2024 21:20:00 | Emily Říhová
krásná báseň...zas se mi od tebe nechce*
Určitě si ji ještě najdu...
29.07.2024 16:27:09 | cappuccinogirl
to, že se zamiluješ dvakrát je nepravděpodné, ale stává se to...
29.07.2024 16:12:59 | nerez
nemožné je se zamilovat dvakrát poprvé, ale jinak v tom problém nevidí...je to jen chemie
30.07.2024 07:53:40 | zase já