Před spaním

Před spaním

Dovol mi prosím usnout ve tvých rukou,
cítím, jako by ta únava nešla zahnat jinak.
Jenom si trochu přičichnu k tvojí vůni,
a přísahám, že brzy budu klidně oddychovat.

Už nechci být jako rorýs, co nikdy nezastaví,
taky mám svá přání a osamělé stavy,
chci někam patřit, a né někam, ale k tobě,
prosím přijmi a přijímej mě, a ne jen večer.

Dnes budu muset usnout daleko od tebe,
a možná se mi to dlouho nebude dařit,
ale čím víc se zavrtám do peřin, čím dřív usnu,
tím dřív s tebou budu, tedy když budeš chtít.

Autor girasole, 29.07.2024
Přečteno 41x
Tipy 9
Poslední tipující: Pettie, cappuccinogirl, Kan, zase já, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí