S tebou by asi bylo hodně zajímavý si povídat...
Tohle jsem si dala víckrát...
nj, furt:-)*
29.07.2024 17:43:43 | cappuccinogirl
Vzpomínka na učitelku ruštiny a literatury. Krásná, zamilovanej, sedmá třída. Sešit básniček jsem narafičil tak, aby ho zvedla... A tím jsem se uvrh do nesnází. Neb mě poslala na recitační soutěž... A moje druhý jméno (a možná ještě je) byla Tréma... *)
29.07.2024 18:32:27 | Niška
Na základce jsem měla úplně stejný druhý jméno jako ty, koukám:-)))
Jó...a i já jsem si užila recitaček:-)))
Tak, teď se usmívám...*
29.07.2024 19:53:29 | cappuccinogirl