Když máte někoho, kdo přeje vám dobrou noc
tak tohle přání má kouzelnou moc
možná k tomu přidá polibek nebo objetí
nejhezčí bývá vždycky od dětí.
Líp se potom usíná
a jeden den končí nám,
i přicházejí hezké sny
končí i naše problémy.
Tak přeji dobrou noc úplně všem
s tím nejhezčím mým úsměvem.
Též přeji dobrou noc,
Snad líp se potom může snít
Když někdo takový může vedle být
29.07.2024 22:42:48 | Protos1182
Ano sní se hezky,dnes třeba o svatbě na bílém sněhu .Snad první takový sen.
30.07.2024 15:52:49 | Verunka1
Je štěstí mít někoho, na jehož rameni s důvěrou usínáte...a s jehož pohledem radostně vstáváte...děti (někdy) odejdou, ale partneři (někdy) zůstávají...
Díky za důvod k vděčnosti
29.07.2024 21:16:21 | Ano
Dobrou noc a sladké sny...
užij si jich, to se smí...
noci sluší, duši hřejí,
jsou o lásce, o naději.
O čemkoli chceš...:-)*
Verunko, děkuji, pohladilas, potěšilas:-)*
29.07.2024 20:46:15 | cappuccinogirl