Ve stínu ticha sama kouzlím,
ve jménu světla čaruju,
v hloubi duše sílu lovím,
naděje obraz maluju.
Z dávnověku barvy míchám,
na plátno je nanáším,
raděj obraz světu skrývám,
budoucnost všech přináším.
Je to obraz z mojí duše,
který jsem v ní viděla.
Málokterý člověk tuše,
kam budoucnost dospěla.
Sama vědět nikdy nechci,
co následovat bude dnes,
na jevišti bývám s herci,
vědět mnoho pro mě stres.