s láskou odpouštím velmi lehce
všemu, co nohy drží
panákům, ranní cigaretce
i hlasu v temné strži
zlosti i vzteku bez důvodu
pýše, co ret mi kroutí
když myšlenky jen kalí vodu
andělé pomohou ti
s láskou opouštím velmi snadno
co živit důvod není
rozum ukázal cestu na dno
a srdce odpuštění
v stříbrné nitce mého žití
ještě pár uzlů spletu
na konci cesty obzor svítí
a Bůh? Co já vím...je tu...