Viď?...

Viď?...

Kolik
kolik jen lásky
kolik lásky je třeba?
Dá se to nějak zvážit, změřit
...dá se to vůbec spočítat?
Ano...je to vlastně prosté..
....prostě.

Je třeba vzít celé své srdce,
láskou jej naplnit
hezky pohladit
s úsměvem povzbudit
strachy odradit
a pak úplně odstranit
tu leź...jako věź,
že stačí jen kéž...

Srdce plné lásky rozdat se nedá
jak hrnečku vař se totiž chová
a není to jen pohádka.

Láska je věčná
úplně nekonečná
a svou silou neskutečná...
Pro mnohé nebezpečná
některým nedostatečná...
...nadbytečná...

...ale každý jeden milovat by uměl,
kdyby chtěl...
...na mrtvé chyby zapomněl...
...pouze by chtěl.
Na křídlech vážky by uletěl...
...by se měl...ten všeuměl:0)

A ano, každý má nakonec něco rád,
i kdyby to byl jen masa flák.
Však může se jednat o zázrak,
když předmětem lásky není jen tatarák.
Viď?
Autor čertííík, 30.07.2024
Přečteno 54x
Tipy 4
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moudré.

30.07.2024 18:58:23 | mkinka

líbí

Děkuji:0)

30.07.2024 20:13:17 | čertííík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí