Plamenná slova, co spálila mosty
Vyřčený oheň už nelze zpět vzít
Faleš a zloba, co zmítají tvou duší
Musím ten kalich hořkosti vypít
Marně teď na další šanci čekáš
Tvá slova lítosti neprojdou mou hrází
Důvěra, city..... to všechno už hoří
S nimi i hranice z tvých prázdných frází
Má křídla svobody, co chtělas mi svázat
Už zase jsou volná, tebou nespoutána
Za mnou jen propast a popel z mostů
Na moji straně už nejsi vítána