Anotace: .

Ticho a chlad
A hlad...chuť po krvi
Malý prostor pro tolik verzí jedné lásky
Pomluvy, křivdy, zrady
Je to vážně tak falešné
Nebo je to doopravdy?

Ať tikají hodiny sebevíc
Každých šedesát minut
Uběhne stejně jen jedna hodina

Když je člověku nejhůř
Je tady přece rodina
Ale kdo tu výsadu nemá
Kam se schoulí kam se schová?

Kde budeš až budu spát?
Budu se o tebe bát

Opravdu se budu bát


A ať si myslíš cokoliv
Já si stojím za svým

Že





Moje srdce už jede na dluh
A s tebou jsem se cítil nejvíc šťastný


Tak sbohem
Autor CoT, 30.07.2024
Přečteno 86x
Tipy 18
Poslední tipující: Rozmarýna, jort1, Fractura cordis aperta, Jordliana, Exnerka, Tomcat, Emani, Anfádis, mkinka, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Leasing to jistí :))

31.07.2024 08:20:05 | Exnerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí