Pěkně to začalo
Kočka se mnou nechtěla spát,
pak v noci chytla hlad.
Co komu jsem udělala ?
Začala jsem se ptát.
Divné stíny a strach.
A ráno.
Kdo bude za mě pracovat?
Zpěv skončil v půl třetí ráno
a krokodýl snad hrál na piano.
Kočičí stávka.
Už nechci ten Whiskas.
Je to pod pás.
Už se odvaž.
Přečteno 67x
Tipy 16
Poslední tipující: Misha, Psavec, Jan Kacíř, Chane, Higeki, jort1, jondys, Anfádis, Marry31, Tomcat
Komentáře (4)
Komentujících (3)