tvá báseň je jako Akt..
i já postrádám taktu..
mývám z toho problém traktu..
to je holý fakt..
17.01.2008 20:47:00 | Bean
...
když Bíša píše
pravím, a to není klišé
Bíša píše jako král
no tak Bíšo, jen tak dál...
j.c.ben
28.06.2007 23:04:00 | j.c.
Ty jsi kecka,ale milý-
stačí chvíli číst Tvé basně,
jak se v slovech vyřádíš
úsměv na našich tvářích
zaručeně vyloudíš.
Nyní nevím, zda jsem taktně
svůj názor Ti sdělila-
jestli né,tak mi to promiň,
že jsem raděj taktně v taktu
taktičtěji nepsala.
21.04.2007 04:36:00 | s.e.n
Smíchem se hubne
Sílí břišní svaly
Tak, Bíšo, bav nás dál
Chci mít zpět své vnady
a přitom klidně dřepět tady :)
14.04.2007 02:05:00 | Judita