svatební

svatební

Svatební píseň - Hana Hegerová

 

od řeky fouklo

vzduch se roztřásl

jak závoj mladé dívky

co jednou nohou

už si šlape v štěstí

rozbitý talíř od polívky

a v bílém ránu

jako ze žurnálu

tady a teď

začíná nová doba

tady a teď

co bude, víte oba

ruka, co hladí

také zná se sevřít v pěsti

a jednou ranou

rozbít cokoli

i skálu

když žene ji

touha po větším štěstí

a nebo

strach či slepá

zloba

Autor zase já, 31.07.2024
Přečteno 79x
Tipy 25
Poslední tipující: RadekČ, Emani, Marťas9, Marten, Kakofonie osudu, Sonador, Fractura cordis aperta, martinaV, Jordliana, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

krutá pravda

31.07.2024 12:46:52 | Higeki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí