NASRANÁ
Anotace: Ze šuplíku 4.6. 24
Nikdo tě nechce vždycky jsi byl dole
Tak si se sebral a táhnul pryč vole
Teď tady sedíš sám prší je zima
Zasranej život a zkurevený klima
Lidi jsou svině a holky snad větší
Když říkaj chci tě tak klečí a brečí
Jak jim dáš všechno tak pustí tě k vodě
Ztroskotá Láska jak v příboji lodě
Osud ten pavouk dál spřádá sítě
No a ty čekáš kdo zas poníží tě
Vzal by jsi kalač a nemít svý dítě
Zabil bys všechny ty prasata v žitě
Cítíš ten výsměch co v zátylku studí
Poslouchat další kecy a bludy
Ještě pár kapek a přeteče pohár
Pak proste prasata o milost Boha!
Přečteno 86x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Marťas9, martinaV, Jordliana, Rbb, Loveless, Anfádis, mkinka, Tomcat, Chane
Komentáře (3)
Komentujících (3)